Meer over de oliën

Hieronder een korte omschrijving van de 8 oliën die ik gebruik bij de AromaTouch Massage.

Balance

- Balance: Ontspanning, in het hier en nu aanwezig zijn, warm behaaglijk gevoel, ondersteunt het gevoel van evenwicht, verlicht angstige gevoelens, gevoel van harmonie in lichaam en geest, positief effect op spieren / beenderen / het zenuwstelsel, herstelt het emotioneel evenwicht. Klik hier voor een uitgebreide omschrijving van de olie.

Lavendel

- Lavendel: Kalmerend, ontspannend, rustgevend, verzacht huidirritaties, werkt reinigend, evenwicht scheppend, ondersteunt bij de verwerking emoties, helpt bij stemmingswisselingen / depressie, werkt stress verlagend, brengt evenwicht, schenkt liefde en tederheid. Klik hier voor een uitgebreide omschrijving van de olie.

Melaleuca (Tea Tree)

- Melaluca (Tea Tree): Reinigend, huid verjongend, bevordering gezond immuunsysteem, werkt bij gebrekkige concentratie, verwarring, besluiteloosheid, ondersteunt het logisch denken en doelgericht handelen, werkt verkoelend en verzachtend bij heethoofden en verhitte gemoederen. Klik hier voor een uitgebreide omschrijving van de olie.

On Guard

- On Guard: Heeft een sterk vermogen om schadelijke bacteriën/schimmels/virussen tegen te gaan, werkt reinigend, zuiverend, ondersteuning van je immuunsysteem, versterkt je innerlijke zelf, zodat je in je eigen kracht kunt staan, geeft kracht om grenzen te stellen die passen wij jouw werkelijke zijn, leert je voor jezelf op te komen, werkt beschermend. Klik hier voor een uitgebreide omschrijving van de olie.

Aroma Touch

- Aroma Touch: Verlicht spierspanning, positief effect op gewrichten, werkt positief bij geïrriteerd weefsel, verbetert de bloedsomloop, werkt ontstekingsremmend, geeft een diepe ontspanning aan het gehele energiesysteem o.a. bij angst en spanning, geeft fysieke ontspanning; zodat je je hart weer kunt openen voor het leven in harmonie met je lichaam en je bestaan, bevordert het opnieuw vormgeven aan je leven en het meegaan op de stroom van het leven. Klik hier voor een uitgebreide omschrijving van de olie.

Deep Blue

- Deep Bleu: Verzachtend bij ongemakken aan spieren, botten, gewrichten, maar ook bij andere fysieke pijn, geeft kracht om emotionele wonden onder ogen te zien en deze te transformeren, brengt evenwicht in emotionele pijn, zodat je deze kunt observeren i.p.v jezelf ermee te identificeren, leert je kalm te blijven zodat je niet jezelf verliest, ondersteunt je met moed en acceptatie de lessen van het leven te zien en te integreren, geeft kracht en overzicht. Klik hier voor een uitgebreide omschrijving van de olie.

Wild Orange

- Wild Orange: Desinfecterend, gal drijvend, hartversterkend, koorts stillend, activeert nieren en blaas, bevordert de spijsvertering, werkt harmoniserend, opbeurend, stimulerend, verwarmend, geeft levensvreugde, neemt angst voor het onbekend weg, geeft vrolijkheid. Klik hier voor een uitgebreide omschrijving van de olie.

Peppermint

- Peppermint: Stimuleert de lymfestroom, bloedsomloop, is gal drijvend, slijmoplossend, kramp- en pijnstillend, maagversterkend, verfrissend, kalmerend, concentratie bevorderend, versterkt het geheugen, zuivert onrust en spanningen, kalmerende invloed op overspannen mensen. Klik hier voor een uitgebreide omschrijving van de olie.

Pure Ontspanning voor Lijf en Leden

Wil je ook zo'n heerlijke massage ontvangen?

 

Maak een afspraak en ontvang! 

Laat je verrassen wat de helende energie, de lichte aanraking en de heerlijke geurende oliën voor jouw kunnen betekenen. De oliën werken fysiek, emotioneel en op mentaal vlak diep door tot in de kern van je cellen.

 

 

AromaTouch Massage: Pure ontspanning voor lijf & leden 

 

Ben jij er klaar voor? Maak dan afspraak: info@inner-zelf.nl

 

De massage kan ook tijdens de zwangerschap gegeven en ontvangen worden. Ik breng dan extra basisolie aan (kokosolie van doTerra), zodat de essentiële oliën rustig aan worden opgenomen in jouw energiesysteem. Kinderen kunnen eveneens de AromaTouch Massage ontvangen. Hierbij geldt ook het gebruik van extra basisolie.

 

Terug naar AromaTouch massage