AromaTouch Massage

Onder de foto een aantal reacties van de AromaTouch Massage 

 

 

* Wauw wat is dit heerlijk! Ik voel me 1 met mezelf; of er niets anders meer is; fijn! Even alle tijd en pure ontspanning voor mezelf. 

 

* Super ontspannen! Ik voel me weer verzameld in mijn lichaam & krachtig, fijn!

 

* Dit wil ik vaker; mijn lichaam voelt zo ontspannen aan. Nu voel ik pas hoe gespannen ik zo nu en dan ben. (Inner-Zelf: ik heb oefeningen meegegeven die ondersteunen in het ontspannen van lichaam, geest en ziel).

 

* Elke keer weer genieten van een behandeling bij Kristel! Vooral de aroma touch is heerlijk. Kristel is goed in haar vak en weet wat ze doet! Zeker een aanrader!

 

En ik heb nog veel meer mooie reacties mogen ontvangen 

 

Dankbaar! 

 

 

* Wauw wat is dit heerlijk, echt heel fijn. Het voelt of mijn rug 2x zo breed is. Heerlijk! Wat rustgevend. Ik voel de energiestroom door mijn hele lichaam gaan; van mijn voeten naar hoofd. Ook de massage aan mijn oren; heerlijk! Mijn oren voelen ook of ze 2x zo groot zijn en tegelijk voel ik rust in mijn oren.

 

Na de massage is de client nog even lekker blijven liggen, zodat de ervaring mooi op zijn plaats kon vallen. Eenmaal buiten de praktijkruimte vertelt ze kort samengevat; ik voel mezelf 4x zo lang en 2x zo breed. Ik voel mezelf heel sterk aanwezig en ondanks goed in mijn vel, nog fijner mijn vel. Zichtbaar; ja dat is ze. Ze straalt en oogt inderdaad veel groter dan bij binnenkomst. Ze straalt en neemt haar eigen plek in.

 

Mooi! Heel fijn deze massage te mogen geven 🙏 Lichaamsbewustzijn. 

Ja, daar mogen we met zijn allen in ons dagelijks leven veel meer mee doen.

  

 

Leven vanuit onze eigen kern

Ontwaken & volledig gaan staan in ons eigen zijn 💞

 

Fijne dag of avond &

Wie weet tot ziens voor een AromaTouch massage!