AromaTouch Massage

Zorg voor jezelf!

Goed voor jezelf zorgen staat bovenaan. Verwen jezelf eens met een heerlijke AromaTouch massage. Hierbij werk ik met de pure essentiële oliën van doTerra. De oliën worden via een lichte massage tot op celniveau opgenomen in het lichaam. De AromaTouch massage techniek zorgt voor het op pijl houden van ons interne milieu. Je lichaam wordt in homeostase gebracht. Pure ontspanning voor lijf en leden en daarbij activering van jouw innerlijke vitaliteit. 

 

De massage werkt ontspannend, helend, geeft rust en je voelt weer dat je een lichaam hebt.

Geef aandacht jezelf, kom in jouw eigen kracht en straal! Jij bent het waard om jezelf in je eigen lichaam thuis te voelen & jouw gezondheid van binnenuit te laten stromen.

Combinatie van 8 Essentiële oliën

De 8 oliën die ik gebruik zijn perfect op elkaar afgestemd. Deze werken; ontspannend en kalmerend; je cortisol niveau daalt. Reinigend en beschermend; ontstekingsremmend, weerstand herstellend. Jouw immuunsysteem wordt op positieve manier aangesproken. Stimulerend; afvoer van afvalstoffen, doorbloeding van de huid. Ze hebben een positief effect op je spieren en gewrichten. Als laatste werken ze activerend; het serotonine en dopamine gehalte wordt verhoogd; je komt in een positieve en actieve staat van zijn. 

De behandeling

Tijdens de massage lig je op de behandeltafel. De behandeling vindt plaats via je rug- en voet meridianen en de achterkant van je schedel. Je rug wordt ontbloot, maar afgedekt met een handdoek en/of dekentje. Trek gemakkelijk zittende kleding aan.

 

Omdat ik via je rug tot aan je kruin werk, kom ik met mijn handen in je haar. Houdt er dus rekening mee dat je haar niet perfect in model zit na de behandeling. Verder is het van belang dat je na de behandeling voldoende water blijft drinken, zodat afvalstoffen worden afgevoerd.    

 

Klik hier voor een aantal reacties wat een AromaTouch massage kan betekenen.

Klik hier voor meer informatie over de 8 essentiële oliën.

 

De AromaTouch Massage kan ook worden gegeven tijdens je zwangerschap.

doTerra

Lees meer over doTerra: o.a. het verhaal achter doTerra (EN) of NL

Homeostase

Lees meer over Homeostase: o.a. Mens & Gezondheid 

 

 Zorg voor jezelf!

 


 Artikel op pagina 16 - ForYou Magazine